Junior

2013.10.06. 16:47:11

Hosszabbítás után nyertünk Kecskeméten

Kecskeméti KC - Bajai NKK 79-82 (14-28, 23-16, 17-18, 19-11, 6-9) 

Junior lányaink igazi csapatként küzdöttek, és kis "túlórával" megérdemelten győztek.

Hirdetés

 

 

Álló sor balról: Kövesdi Lilla, Kurityák Csenge, Mojzes Gina, Kovács Szabina, Hilcz Alexa, Kajtár Zsolt edző. Guggolnak balról: Novák Fanni, Szilágyi Dóra, Kucsora Réka, Kajtár Daniella, Váits Petra, Fiedler Emese.

Bajai NKK: Szilágyi 2, KURITYÁK 12, Kovács 9, FIEDLER 11, VÁITS 22/9. Csere: Kucsora 6, MOJZES 15, Novák 5, Kajtár. Edző: Kajtár Zsolt.

Kezdés után hamar elhúztunk ellenfelünktől. Kiválóan védekeztünk, pontosan dontunk. Bármit csináltunk nem tudott rá reagálni a Kecskemét. Kézben tartottuk a meccset, egészen az első félidő végéig. Abban az időszakban több hibánkat kihasználva felzárkózott a házigazda. Nagyon jókor jött a szünet, sikerült is rendeznünk sorainkat. A játékvezetői kettős sokszor érthetetlen ítéleteinek köszönhetően azonban sok személyi hiba szerepelt az eredményjelő bajai oldalán. Így Kurityák Csenge és Fiedler Emese már a harmadik tíz percben négy faulttal játszott. Csenge a negyedik negyedben ki is pontozódott, majd hamarosan követte őt Szilágyi Dóri, végül Novák Fanni is. Lejtett a pálya rendesen, de a lányok ennek ellenére nem roppantak össze. A rendes játékidő 73-73-as döntetlent hozott, de a hosszabításban sikerült legyőzni a Kecskemétet. A csapatból mindenképpen ki kell emelni a 22 pontot dobó Váits Petrát, és a 15 pontig jutó, ugyanakkor 22 lepattanót leszedő Mojzes Ginát! Küzdeni tudásból az egész csapat jelesre vizsgázott! A pénteki felnőtt győzelem után, vasárnap a juniorok verték meg a Kecskemétet. Szép volt lányok! Hajrá Baja!