Junior

2012.11.12. 21:28:47

Második hely az újabb tornán

November 11-én, vasárnap került sor a második junior selejtezőre. A résztvevő csapatok: Szolnok II., BSE, Bajai NKK, és a házigazda Nyíregyháza.

Hirdetés

Mivel a számítógépes sorsolás ilyen „közeli” helyszínt jelölt ki, már szombaton elutaztunk. A szálláson régi jó ismerősünk Lőrincz Árpád, vagyis „Á” bácsi várt ránk. Vendégszeretetében ezúttal sem csalódtunk, innen is köszönünk mindent neki!

Vasárnap első mérkőzésünket a Szolnok második együttese ellen játszottuk. A négyszer tíz perc részünkről a várakozásnak megfelelően, könnyed edzőmeccsnek bizonyult. A végeredmény: Bajai NKK – Szolnok II. 84 – 54.

Következett a Nyíregyházát legyőző BSE. Magassági fölényük már a találkozó elején egyértelmű volt, de az első félidőben mindezt ellensúlyozni tudtuk gyors, agresszív játékunkkal. Vezettünk is egy ponttal a második játékrész kezdete előtt. A harmadik negyed egyértelmű pesti fölényt hozott. Lányaink elsősorban fejben fáradtak el, ami pontatlan dobásokban, eladott labdákban nyilvánult meg. Végül 26 ponttal, 84 – 58-ra győzött a BSE.

Elkeseredésre azonban semmi okunk. Két forduló után a megszerezhető nyolcból hét ponttal várjuk a folytatást. A lányok továbbra is keményen dolgoznak Kajtár Zsolt edző irányításával. A legközelebbi torna valószínűleg három hét múlva lesz, helyszíne egyelőre nem ismert. Hajrá Baja!

Álló sor balról: Kajtár Zsolt edző, Kurityák Csenge, Kemény Fanni, Mojzes Gina, Kovács Szabina, Kalocsai Dorina

Guggolnak balról: Kajtár Bianka, Kucsora Réka, Fiedler Emese, Novák Fanni, Szilágyi Dóra, Váits Petra