Gyermek

2018.01.22. 18:49:09

Alapszakasz 4. forduló Kecskemét

Kecskeméti KA Kismercik - Pityke Fiú 72-79

(-, -, -, -)

Bajai NKK - Kecskeméti KA Kismercik 70-46

(-, -, -, -)

Pityke Fiú - Bajai NKK 69-63

(-, -, -, -)

Hirdetés

Bajai NKK - Kecskeméti KA Kismercik 70-46 (19-8; 26-12;9-16;16-10)
Csapatunk teljes kerettel tudott elutazni a gyermek bajnokság 4. fordulójára, ahol az első mérkőzésen remek játékkal sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk. A lányok egy percig sem vették félvállról a mérkőzést, mindenki tudott hozzátenni egy-két jó megmozdulással, kosárral a mérkőzés végkifejletéhez. Külön öröm számomra, hogy minden játékos elegendő játékperchez jutott, és sikerült a csapaton belül felállított félidei bedobott büntetők csúcsának megdöntése is: 10 játékos tudta értékesíteni a büntetőt. Gratulálok a csapatomnak!
Pityke Fiúk - Bajai NKK 69-63 (15-6; 17-27;28-13;9-17)
A második mérkőzésre sajnos egy kicsit elfáradva vágtunk neki, de igyekeztünk kiadni magunkból a maximumot. Az első ötösünk sajnos elaludt az első negyedben,  így a második ötös 9 pontos hátrányból vágott neki a második negyednek. Pontos, dinamikus játékkal a félidőre sikerült ledolgoznunk hátrányunkat, és még vezetni is tudtunk a félidőre. Sajnos büntetőkben gyengélkedtünk, 3 büntetőt sikerült sajnos értékesítenünk a 14-ből. A harmadik negyedben átjáróház volt a védekezésünk, amit büntetett is az ellenfél rendesen: 28!! kapott pont. Az utolsó negyedben sikerült feljebb zárkóznunk, de mérkőzést sajnos másodszorra már nem sikerült javunkra fordítani.

A lányok munkájával teljes mértékben meg vagyok elégedve, visszakaptam a pályán szinte mindent abból, amit edzéseken, edzőmérkőzéseken gyakoroltunk. Az alapszakasz ezzel a fordulóval a végéhez ért, csapatunk a felsőházban folytathatja. Újra hazai pályán játszva fogadjuk a Bajai Bácska és a Szolnoki Sportcentrum csapatát.